Εδώ! Για όλους! Οι υποψήφιοι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι παίρνουν τον λόγο – Αθανάσιος Κοντογιάννης

athanasios kontogiannis

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1957, είμαι 57 ετών και κατοικώ στο Μαρούσι από το 1966 έως σήμερα.  Από το 1973 ξεκίνησα να εργάζομαι και συγχρόνως να σπουδάζω. Είμαι Εργοδηγός Μηχανικός Αεροσκαφών και εργαζόμουν στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β) επί 30 συναπτά έτη ως Μηχανικός Κινητήρων Αεροσκαφών (EngineTesterAssy).

Τον Δεκέμβριο του 2010 συνταξιοδοτήθηκα. Στον κλάδο μου διατέλεσα επί πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του πανελλήνιου Συλλόγου Ελλήνων  Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΕΜΑ) στην θέση του  Γ. Γραμματέα, έως τον Ιανουάριο του 2014.

Μέλος της επιτροπής αγώνα κατά της εγκατάστασης του υποσταθμού της ΔΕΗ επί της οδού  Αγ. Κωνσταντίνου.

Στο Μαρούσι από τα εφηβικά μου χρόνια μέσα, από την μεγαλύτερη και πιο ενεργή εθελοντική κίνηση νέων, γνώρισα τον εθελοντισμό, την συλλογικότητα, την ανιδιοτελή πρόσφορα και αλληλεγγύη, την αγάπη για την φύση και τον άνθρωπο και προσπαθώ έως σήμερα με τις ίδιες αρχές και ιδανικά σαν μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων  Αμαρουσίου – Μελισσίων.

 

Στηρίζω, συμμετέχω και αγωνίζομαι  να αναδειχτούν στην πόλη μας αυτές οι δημιουργικές  δυνάμεις που με ενότητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια και ευθύνη θα μας επιτρέψουν να αποκαταστήσουμε την κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη δημιουργώντας διαφανείς  συνθήκες, με την συμμετοχή όλων, για να ζούμε με αξιοπρέπεια στην πόλη μας. 

Προσωπικά στοιχεία

Επώνυμο : Κοντογιάννης

Όνομα : Αθανάσιος

Ημερ. Γέννησης : 7/01/1957

Οικ. Κατάσταση : Έγγαμος

Διεύθυνση Κατοικίας : Παπάγου 66  Τ.Κ. 15127 

Τηλ. : 6946127799  2108044456-7    

  • Users on page

    Now online: 2
    Overall: 196548