Εκλογή Γραμματέα και Υπ. Γραφείου Τύπου

Σας ανακοινώνουμε πως μετά από εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες, η «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» εξέλεξε τον Κυριάκο Σακελλάρη στη θέση του γραμματέα της .

Ο Κυριάκος Σακελλάρης κατοικεί στη Νέα Λέσβο, είναι πολιτικός μηχανικός και ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας με γραφείο στο Μαρούσι. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2010 και του 2014, είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου γυμνάσιου Αμαρουσίου και επί αρκετά χρόνια διατηρεί έντονη παρουσία σε πολιτικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις στην πόλη μας.

Επίσης, η Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι ανακοινώνει πως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της παράταξης εκλέχτηκε ο πολιτικός επιστήμονας  Χρίστος Κανελλόπουλος.

Ο Χρίστος Κανελλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Αμαρουσίου, σπούδασε πολιτική επιστήμη στην Αθήνα και το Παρίσι και ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβή με επίκεντρο τις σκανδιναβικές χώρες. Κείμενά του για ζητήματα πολιτικής οικονομίας και κοινωνικού κράτους έχουν δημοσιευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένος και ασχολείται ενεργά με τα ζητήματα του Αμαρουσίου, ενώ ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Το Γραφείο Τύπου

  • Users on page

    Now online: 2
    Overall: 253519