Επίσκεψη περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων στο Σικιαρίδειο

CAM00481

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        

Την Πέμπτη 23 Οκτώβρη 2014, αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» αποτελούμενη από τους δημοτικούς μας συμβούλους Μαίρη Διακολιού και Πέτρο Κούκουζα, συνόδευσαν την αντιπεριφερειάρχη Αττικής, υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου και την περιφερειακή σύμβουλο ‒και μαρουσιώτισσα‒ Καλλιόπη Βέττα στην επίσκεψή τους στο «Σικιαρίδειο Ίδρυμα».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου, διαπιστώθηκε η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Ίδρυμα και αναλύθηκαν τα αιτήματα του Ιδρύματος για την εξασφάλιση της λειτουργίας του και την ενίσχυσή του.

Οι δημοτικοί μας σύμβουλοι ενημέρωσαν τα στελέχη του Ιδρύματος για τη συζήτηση που προκάλεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώπιον της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου για την πληρωμή της Δ.Ε.Η. των 1ου ειδικού δημοτικού και 1ου ειδικού νηπιαγωγείου από την Α’ βάθμια σχολική επιτροπή και την υπόσχεσή της για εξέταση της απαλλαγής του Ιδρύματος από τα δημοτικά τέλη.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, με τον πρόεδρο κ. Αργυρόπουλο, τον διευθυντή κ. Οικονόμου και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος, οι αιρετοί της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου, ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και εντυπωσιάστηκαν από το σημαντικότατο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι για την εκπαίδευση των ατόμων με νοητική υστέρηση που φοιτούν στο Ίδρυμα.

Μαρούσι, 5 Νοεμβρίου 2014

  • Users on page

    Now online: 2
    Overall: 252151