Για το σκάνδαλο συγκάλυψης, ούτε κουβέντα ο Γ. Πατούλης

Σε νέο δελτίο τύπου που δημοσίευσε το Γραφείο τύπου του δήμου Αμαρουσίου με θέμα τα πλαστά πιστοποιητικά συγγενών δημ. συμβούλων, η παράταξή μας εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

Για το σκάνδαλο συγκάλυψης, ούτε κουβέντα ο Γ. Πατούλης

Ανακοίνωση και πάλι από τον συγχυσμένο Γ. Πατούλη και για την ουσία του σκανδάλου με τα πλαστά πιστοποιητικά των κολλητών του, τίποτε.

Υπερηφανεύεται για έναν έλεγχο που τάχα έκανε ο ίδιος, όταν παραδέχεται από μόνος του ότι ο έλεγχος οφείλεται σε εντολή του αρμόδιου υπουργού την οποία απλά υλοποίησε.

Θυμίζουμε και πάλι ότι για τον έλεγχο εγκυρότητας των πιστοποιητικών εργαζομένων του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, δεν έχει αντίρρηση κανένα κόμμα στο να γίνουν, μηδέ εξαιρουμένου του ΣΥΡΙΖΑ και των δημάρχων και Περιφερειαρχών που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξή του, οι οποίοι εξάλλου τους διενεργούν. Εξάλλου, έτσι αποκαλύπτονται τα ρουσφέτια των κυβερνητικών δημάρχων.

Αν δεν ερχόταν η εντολή του υπουργείου για έλεγχο, πόσα χρόνια θα συγκάλυπτε ακόμη τους συγγενείς των δημοτικών του συμβούλων;

Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τους χυδαίους λογικούς ακροβατισμούς του Γ. Πατούλη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο διορισμού με πλαστά πιστοποιητικά στενών συγγενών δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Αμαρουσίου και στη συνέχεια αποσιώπησης, νομιμοποίησης και επιβράβευσης των εμπλεκόμενων αιρετών.

Γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο;

Μόλις πρόσφατα, μετά την πιστοποίηση του σκανδάλου, γιατί επιβράβευσε με ανάθεση ανώτατου αξιώματος δημοτικό σύμβουλο του οποίου συγγενής πρώτου βαθμού είχε εξέχουσα θέση επί χρόνια με πλαστό πιστοποιητικό;

Γιατί έχει αφήσει αμετακίνητους στις αρμοδιότητές τους άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του οι οποίοι συγκάλυπταν επί χρόνια τους συγγενείς τους σε περίοπτες θέσεις εργασίας στο Δήμο;

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τα δικολαβίστικα επιχειρήματα του κ. Πατούλη. Όσο δεν απαντά επί της ουσίας, η αναξιοπιστία και η ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων θα επιβεβαιώνουν την υποκρισία του.

ΕΔΩ η ανακοίνωση του Δήμου