Μαρούσι 18/12/15

 

Με αφορμή την σύγκλιση της Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με «την κατακύρωση αποτελέσματος δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ», ο Λ. Μαγιάκης, επικεφαλής της παράταξης Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, έκανε την εξής δήλωση:

 

 

ΔΗΛΩΣΗ Λ. ΜΑΓΙΑΚΗ

 

Χριστουγεννιάτικα, τη Δευτέρα 21-12-2015 στις 13.00 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου προχωράει σε ανάδειξη μειοδότη για το διαγωνισμό της φύλαξης των εγκαταστάσεων του Δήμου.

Είναι το πρώτο βήμα πριν από την ανάδειξη μειοδότη για την εργολαβία του οδοκαθαρισμού της πόλης για την οποία οι προσφορές έχουν ήδη κατατεθεί.

Μετά την παράταση της απασχόλησης των οκταμηνιτών μέχρι 31-12-2016 η επιμονή της διοίκησης Πατούλη στην ιδιωτικοποίηση της φύλαξης αποκτά χαρακτηριστικά ιδεολογικής εμμονής για την κατεδάφιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου, τους φορείς της πόλης και τους κατοίκους, την ΠΟΕ-ΟΤΑ, τους βουλευτές της Β’ Αθήνας και τα πολιτικά κόμματα να μην επιτρέψουν αυτή την εξέλιξη.

Λ. Μαγιάκης

18/12/15

 

 

 

Για το γραφείο τύπου

Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

 

Ζέτα Πολίτη

699 3438665

[email protected]


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.