ΔΙΚΑΙΩΣΗ έστω και μετά από δύο χρόνια
(Πώς η κριτική και στοχευμένη αντιπολίτευση φέρνει αποτέλεσμα)

 

Στο ΔΣ της 1-3-2016 δικαιώθηκε η κριτική που επί δύο συναπτά έτη ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙασκούσε, δια στόματος δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού για την δημοτική πολιτική στα απορρίμματα, αποδεικνύοντας ότι η αντιπολιτευτική τακτική της παράταξής μας βασίζεται σε μελετημένες θέσεις και έστω και αργά, υπερισχύει των μεγαλοστομιών και της ανευθυνότητας της Διοίκησης.

 

Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις για το Τεχνικό πρόγραμμα του 2015 (βίντεο 1) και του 2016 (βίντεο 2, απόσπασμα προς αποφυγή επαναλήψεων) η παράταξη κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι προϋπολογίζει κονδύλια για δράσεις διαχείρισης απορριμμάτων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, κάνοντας με τον τρόπο αυτό, κατάτμηση του ενιαίου έργου «διαχείριση αποβλήτων» και οδηγώντας, τελικά, σεκατασπατάληση δημοτικού και δημοσίου χρήματος.

 

Δύο χρόνια μετά, στην 1η τροποποίηση τεχνικού Προγράμματος 2016, η δημοτική αρχή ΑΦΑΙΡΕΙ όλες τις δράσεις για τα απορρίμματαμέχρι να ολοκληρωθεί η εκπόνηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης και δεσμεύεται ότι θα εντάξει μόνο τις δράσεις που θα παραστούν αναγκαίες (βίντεο 3).

 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

 

ΒΙΝΤΕΟ 1

ΒΙΝΤΕΟ 2

ΒΙΝΤΕΟ 3


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.