ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος για το εποπτικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και εκπρόσωπος για το συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με την παράταξη «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» θα είναι ο επικεφαλής της παράταξής μας Λ. Μαγιάκης.

Το συνέδριο της ΠΕΔΑ πραγματοποιείται στην Αθήνα την Τετάρτη 8-10-2014 προκειμένου να εκλέξει 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο, 5μελές Εποπτικό Συμβούλιο και 62 δημοτικούς συμβούλους αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Επικεφαλής της παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» είναι ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.