Διαβάστε την παρέμβαση των δημοτικών μας συμβούλων, Π. Κούκουζα και Δ. Κουτσουβέλη, στο δημοτικό συμβούλιο σιτς 8/12/15, σχετικά με την ελλιπή μέριμνα για την ασφάλεια των πεζών στο Δήμο μας.

 

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Με αφορμή το δυστύχημα που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στην οδό Χειμάρρας, που είχε ως συνέπεια το θάνατο του συμπολίτη μας κ. Πολύκαρπου Ιωαννίδη, αναδεικνύεται με τραγικό τρόπο το πρόβλημα της ασφάλειας των πεζών στις οδούς Χειμάρρας Γραβιάς, Γρανικού και Φραγκοκλησιάς στην περιοχή του Παραδείσου Αμαρουσίου.

Ο τοπικός σύλλογος κατοίκων επανειλημμένα έχει προβάλει αυτό το πρόβλημα, ζητώντας τόσο από τον προηγούμενο, όσο και από τον νυν αντιδήμαρχο, μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών που αφορούν στον καλύτερο οδοφωτισμό στην κατασκευή ασφαλών πεζοδρομίων και στην αστυνόμευση της παράνομης στάθμευσης επί των πεζοδρομίων από την αστυνομία.

Για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα, κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει η δημοτική αρχή να προβεί σύντομα στις ανάλογες ενέργειες ώστε οι πεζοί να κυκλοφορούν με ασφάλεια τόσο στους ανωτέρω δρόμους, όσο και στους υπόλοιπους υποφωτισμένους δρόμους της πόλης.

Αναμένουμε τις σχετικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής και κυρίως τις ενέργειες και τα έργα που θα καλλιεργήσουν το αίσθημα της ασφαλούς κυκλοφορίας στους κατοίκους της πόλης μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Π. Κούκουζας – Δ. Κουτσουβέλης


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.