Μαρούσι 28/03/16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

1ο τουρνουά Αλληλεγγύης

Συγχαρητήρια στην Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου

Άηθες δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου της διοίκησης Πατούλη

Το Σάββατο  19 Μαρτίου 2016, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά Αλληλεγγύης, με ποδοσφαιρικούς αγώνες, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές των σχολείων της πόλης μας. Κατά τη διάρκεια των αγώνων συγκεντρώθηκαν προϊόντα, για τους πρόσφυγες και τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, που έφεραν γονείς και πολίτες της πόλης μας, ενώ δεκάδες εθελοντές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για αυτόν το σκοπό.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τους εθελοντές και τους διοργανωτές, ήταν όταν ο συμπολίτης μας κ. Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής του σχολείου του Κέντρου Κράτησης Ανηλίκων Αυλώνα και περιφερειακός σύμβουλος, έφερε δύο κούτες με σαπούνια, που παρασκεύασαν οι μαθητές τους, ειδικά για τα μικρά προσφυγόπουλα, συνοδευόμενες με κείμενο ευχών στα ελληνικά και τα αραβικά.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» συγχαίρει, την  Ένωση Γονέων, τόσο για την πρωτοβουλία της και την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και επειδή κατάφερε να εκφράσει την ανθρωπιστική διάθεση της κοινωνίας, να αναδείξει την αξία της αλληλεγγύης και να ενισχύσει την  συνοχή στην πόλη μας, χωρίς κομματικές επιδιώξεις και καπελώματα από κανέναν.

Δυστυχώς όμως το γραφείο τύπου της διοίκησης Πατούλη είχε άλλο σκοπό.

Μοναδική παραφωνία η επιδίωξη του κ. Δημάρχου να προβάλει, όπως πάντα, τη διοργάνωση σαν δική του υπόθεση

Όσοι συμπολίτες ενημερώθηκαν από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της διοίκησης Πατούλη, δυστυχώς παραπληροφορήθηκαν, αφού βρίθει από ανακρίβειες και λάθη. Οι συντάκτες του δελτίου τύπου, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν τους διοργανωτές πριν το γράψουν.

ΛΑΘΟΣ 1ο : Ο τίτλος του τουρνουά

ΛΑΘΟΣ 2ο : Ο αριθμός των δημοτικών και των γυμνασίων που έλαβαν μέρος

ΛΑΘΟΣ 3ο : Ο χώρος του ARENNA SOCCER CLUB δεν παραχωρήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου, αλλά στην Ένωση Γονέων που το ζήτησε και βρίσκεται στην περιοχή της Δωδώνης και όχι στον Παράδεισο που αναφέρει

Το δελτίο τύπου της διοίκησης Πατούλη, τους μόνους που αναφέρει, πως παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είναι ο κ. δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, παραλείποντας προκλητικά τόσο τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα κ. Καραμέρο και τους περιφερειακούς συμβούλους κα Βέττα και κ. Δαμιανό, όσο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

«Ξέχασαν» επίσης να αναφέρουν τους δεκάδες συμπολίτες μας εθελοντές, που πρόσφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης, εστιάζοντας στην «υποστήριξη του Δήμου» που δυστυχώς περιορίστηκε στο να στείλει, με τα χίλια ζόρια, ένα φορτηγό για να παραλάβει τα προϊόντα που προορίζονταν για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Άλλο ένα άηθες δελτίο τύπου της διοίκησης Πατούλη, που προφανώς υπηρετεί τον «απόλυτο άρχοντα» και όχι την έγκυρη πληροφόρηση των Μαρουσιωτών που το χρηματοδοτούν.

 

Για το γραφείο τύπου

Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

 

Ζέτα Πολίτη

699 3438665

[email protected]


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.