Χαιρετισμός του Λ. Μαγιάκη, Υπ. Δημάρχου Αμαρουσίου, στην εκδήλωση της Κυριακής 16-3-2014 στο Ελληνικό για να μην περάσει το ξεπούλημα από το ΤΑΙΠΕΔ του αεροδρομίου του Ελληνικού στη LAMDA.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ανειλημμένες υποχρεώσεις  δεν μου επέτρεψαν να είμαι σήμερα κοντά σας για να υπερασπίσουμε μαζί το δημόσιο ελεύθερο χώρο του Ελληνικού που κινδυνεύει να περάσει στα χέρια της LAMDA.

Η ίδια ακριβώς εταιρία με ευκαιρία τους Ολυμπιακούς αγώνες δεν δίστασε, με τις πλάτες της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της Δημοτικής Αρχής στο Μαρούσι, να τσιμεντοποιήσει περιοχή αμιγούς κατοικίας για να φτιάξει το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, το Mall. Έργο που «εγκαινίασε» υπουργός της Ν.Δ.

Σήμερα, με αφορμή την κρίση, επιχειρεί  το ίδιο και στηρίζει με το αζημίωτο το successstory του Σαμαρά. Πάντα πρόθυμη για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της και την εξυπηρέτηση του διεφθαρμένου μνημονιακού πολιτικού προσωπικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα στο Μαρούσι δεχόμαστε και εμείς την επίθεση του ΤΑΙΠΕΔ στο δημόσιο χώρο αφού ξεπουλάνε τουλάχιστον 70 στρέμματα σε μια πόλη που σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό της λείπουν 700 στρέμματα ελεύθεροι χώροι.

Φίλες και φίλοι,

Κυβέρνηση, Τρόικα και μεγάλο κεφάλαιο κλέβουν τη γη που μας ανήκει.

Η κατάσταση αυτή πρέπει να ανατραπεί πολιτικά αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα. Οι νομικές ενέργειες, ακόμα και αν μας δικαιώσουν, είναι τελικά δώρον- άδωρον αφού δεν καταφέρνουν, όταν κάποτε τελεσιδικούν, να αντιστρέψουν τις συνέπειες.

Ευχόμαστε να πετύχετε το στόχο σας και να γίνει το Ελληνικό Μητροπολιτικό Πάρκο. Είμαστε δίπλα σας !!!!