Θετική ψήφο σε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα που αφορούσε την κατασκευή του ποδηλατόδρομου στην οδό Καραολή στον Παράδεισο με ταυτόχρονη κατάργηση θέσεων στάθμευσης έδωσε ο συνδυασμός του κ. Κ. Βλάχου. Σημειώνεται ότι το θέμα υπερψηφίστηκε με τις ψήφους του κ. Κ. Βλάχου δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη στιγμή η παράταξη του κ. Πατούλη δεν διέθετε την απαραίτητη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

 

Για ακόμα μια φορά δεκανίκι του Πατούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κώστας Βλάχος

Όταν κάποιες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο απαιτούν απόλυτη πλειοψηφία (22 ψήφους), την οποία ο κ. Πατούλης  διαθέτει πλέον με δυσκολία ανάμεσα στους 25 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, επιστρατεύει τις  εφεδρείες. Δηλαδή τους πρόθυμους της παράταξης του κ. Βλάχου.

Οι τελευταίοι δεν διστάζουν προκειμένου «να μην χαλάσει το συμπεθεριό» να ψηφίσουν και εντελώς αντίθετα από ότι έκαναν μέχρι τότε.

Έτσι έκαναν και χθες 16-11-2015 όταν με τη θετική τους ψήφο σε δύο θέματα της βιοκλιματικής ανάπλασης στην περιοχή Παραδείσου στην ουσία «ξέπλυναν» την εντελώς ανεπαρκή διαχείριση της διοίκησης στο συγκεκριμένο έργο, την οποία μέχρι χθες-και δίκαια- κατήγγειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη γειτονιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν και εκτιμούμε ότι δεν θα είναι και η τελευταία. Αυτή η πολιτική στάση του κ. Κ. Βλάχου δεν είναι αθώα.

Είναι προφανές ότι κάποιοι χτίζουν από τώρα συμμαχίες προκειμένου και στο μέλλον ο Δήμος να παραμείνει αγκιστρωμένος στα νύχια μεγάλων συμφερόντων, όπως είναι και σήμερα.

Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε ότι μπροστά μας έχουμε και τις «χρυσοφόρες» επιλογές στη διαχείριση των απορριμμάτων, όπου στόχος των συμφερόντων είναι, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων,  να βάλουν «χέρι» στην τσέπη των πολιτών με ενδιάμεσο το Δήμο.

Και αυτή την πολιτική θα υπερασπίσουν  από κοινού οι κ.κ Γ. Πατούλης και Κ. Βλάχος καταγγέλοντας το «ανεπαρκές» δημόσιο αλλά και την παράταξη μας που δήθεν δεν έχει θέσεις, υπερασπίζεται «ξεπερασμένες κρατικίστικες» πρακτικές, κάνει «τυφλή» αντιπολίτευση και άλλα ανάξια σχολιασμού που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ένταξη του κ. Κ. Βλάχου στο νέο «κόμμα της αυτοδιοίκησης» που ετοιμάζεται είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα.

 

Για το γραφείο τύπου

Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

 

Ζέτα Πολίτη

699 3438665

[email protected]

 


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.