c[3] copy

Ο κ. Πατούλης, τον περασμένο Φεβρουάριο, εγκαινίασε βιαστικά και σε λάθος οικόπεδο τη νέα παιδική χαρά στο Ψαλίδι Αμαρουσίου. Αφού προηγήθηκαν η κατασκευή και τα εγκαίνια, η Διοίκησή του ανακάλυψε μετά από ειδική προσφυγή κατοίκου (εκτός και αν το γνώριζε) ότι το μέρος του οικοπέδου δεν ανήκει στον Δήμο αλλά σε έναν συμπολίτη μας.

 

Ο κ. Πατούλης, ως «υπεύθυνος» διαχειριστής επί δικαίων και αδίκων, «αποφάσισε, διέταξε και υλοποίησε» μονομερώς, παραγκωνίζοντας τη γνώση, τόσο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου, όσο και για τον τρόπο κατασκευής της παιδικής χαράς, των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι πληροφορήθηκαν την κατασκευή της παιδικής χαράς από το δελτίο τύπου εγκαινίων του κ. Πατούλη.

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα γεγονός, στο οποίο η προεκλογική βιασύνη του κ. Πατούλη ανάγκασε συμπολίτη μας, ιδιοκτήτη μέρους του οικοπέδου, να καταφύγει σε ένδικα μέσα για την προστασία της περιουσίας του, την οποία προσπάθησε να αμφισβητήσει ο κ. Πατούλης.

 

Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με κατά συρροή άστοχες, ανεύθυνες και παράνομες ενέργειες του κ. Πατούλη, ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Πριν από δύο χρόνια περίπου, σε μια παρόμοια περίπτωση, την κατασκευή της πλατείας στο Νέο Τέρμα, στην οδό Αθαν. Διάκου, ο κ. Πατούλης έδωσε εντολή εξ ολοκλήρου διάλυσης της υπάρχουσας πλατείας και κατασκευής καινούριας, αδιαφορώντας, όπως και τώρα, για την ενημέρωση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου. Χρειάστηκε η παρέμβαση των κατοίκων της γειτονιάς και της Δημοτικής μας Κίνησης και η μεσολάβηση ενός ολόκληρου έτους, με μια τεράστια λακκούβα να κοσμεί τη γειτονιά, ώστε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, επιτέλους και αφού έτσι προβλέπεται με σχέδιο πλέον και μελέτη, να κατασκευάσει εκεί παιδική χαρά.

 

Το προεκλογικό άγχος και ο πανικός του «συστήματος Πατούλη», σε συνδυασμό με την αμετροέπεια, την πλήρη ανευθυνότητα και την αντίληψη «μπουλντόζας» που το διακατέχουν, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τόσο για τον Δήμο μας, κυρίως όμως αναφορικά με την οικονομική περιπέτεια στην οποία οδηγούν συμπολίτες μας που προσπαθούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Δεν πρόκειται για απλά  λάθη. Είναι η αντίληψη της διοίκησης Πατούλη πως ο Δήμος είναι τσιφλίκι της και έτσι ενεργεί.

 

Φτάνει πια! Αρκετά με τις αυθαιρεσίες και τις προεκλογικές σκοπιμότητες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Το Μαρούσι χρειάζεται μια Διοίκηση που:      

       να σέβεται τους νόμους,

       να σέβεται τους πολίτες,

       να προσπαθεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων,

       να αξιοποιεί το επιστημονικό δυναμικό του Δήμου,

       να αναδεικνύει τη συμμετοχή στην ιεράρχηση των αναγκών των πολιτών και

       κυρίως να μην υποτάσσει όλα τα παραπάνω στην προσωπική προβολή του Δημάρχου και τις πελατειακές του σχέσεις.

 

Το Μάιο αλλάζουμε τον Δήμο κι αλλάζουμε εποχή.

 

Υ.Γ. Ο νέος χώρος όπου κατασκευάζεται η μεταφερθείσα παιδική χαρά είναι δίπλα στο Ρέμα Κυρίλλου, το οποίο παραμένει ακαθάριστο και είναι εστία κινδύνων για την υγεία των κατοίκων από την ύπαρξη κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες. Σας συστήνουμε κ. Πατούλη πριν την παραδώσετε προεκλογικά για χρήση σε παιδιά, να φροντίσετε για τον καθαρισμό και την απολύμανση του ρέματος, διαφορετικά, και το απευχόμαστε, να ΜΗΝ χρειαστεί να διαπιστώσετε το ακατάλληλο του σημείου για τη λειτουργία παιδικής χαράς.  


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.