Ανοιχτή επιστολή Ν. Κατσούλα

Σας προωθούμε ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών, Νίκου Κατσούλα. Επισυνάπτουμε φωτογραφίες.
DSC04179
DSC04176
20150519_100700
20150519_100530

 

 

 

 

 

 

 

Ηταν  όλοι εκεί στον “Σπύρο Λούη”,«ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ», για την σωτηρία της παιδείας!!!!

Αρχηγοί κομμάτων, εκκολαπτόμενοι αρχηγοί, πρώην υπουργοί παιδείας, βουλευτές, όλοι «αγωνιστές»  για την Παιδεία.

Τα πάντα για το «Κολλέγιο Ψυχικού» !!!!

Ολοι αυτοί  όταν ήταν κυβερνώντες έκαναν την εκπαίδευση στα πανεπιστήμια, φροντιστηριακή.΄Ολοι αυτοί μιλούν για δήθεν κομματική λογική του νέου νόμου, όταν οι κυβερνήσεις που συμμετείχαν προκειμένου να εξυπηρετήσουν την κομματική τους πελατεία έκαναν σε κάθε χωριό και μια πανεπιστημιακή σχολή, σε κάθε ραχούλα και μια σχολή ΤΕΙ.

Μαζί τους και ο δήμαρχος Αμαρουσίου. Αγωνιστής και αυτός. Αγωνίζεται πάντα (για μια φωτογραφία).

Θα πρότεινα στον κ. Δήμαρχο να έρθει στις εργατικές κατοικίες να φωτογραφηθεί με τον όγκο των σκουπιδιών που παραμένουν στα πεζοδρόμια πάνω από δύο μήνες.

Να φωτογραφηθεί στον λάκκο παγίδα για τους διερχόμενους, δημιουργώντας προβλήματα και για την υγεία των κατοίκων.

Από τον Αύγουστο του 2012 αναβλύζει από αυτό το λάκκο κάτι σαν νερό, κάτι σαν λύμματα και ακόμα δεν έχει διευκρινισθεί τι ακριβώς είναι.

Να φωτογραφηθεί με την επιλεκτική καθαριότητα και την εγκατάλειψη του πρασίνου. Η καθαριότητα γίνεται επιλεκτικά μόνο στους περιφερειακούς δρόμους. Οι εσωτερικοί δρόμοι και η πλατεία του οικισμού δεν καθαρίζονται. Ανήκουν μάλλον σε άλλο Δήμο.

Τα δέντρα δεν κλαδεύονται από τα συνεργεία του Δήμου. Την δουλειά αυτή την κάνει ο αέρας με δύο τρόπους ή ρίχνοντας τα δέντρα ή σπάζοντας μόνο τα ψιλά κλαδιά.

Αυτό έγινε την περσινή χρονιά. Το ίδιο εφαρμόστηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία. Τα παρτέρια τα συντηρούν οι κάτοικοι με νερό από το σπίτι τους, το δημοτικό δίκτυο στέρεψε.

Μπορώ να συνεχίσω να υποδεικνύω χώρους ειδικούς για φωτογράφιση τοιυ δημάρχου μας. Όπως είναι η χωματερή που παραμένει στην θέση της, την αποχέτευση, το παλιό αντλιοστάσιο και τον περιβάλλοντα χώρο κλπ κλπ

Δεν σας βάζω στον κόπο κύριε Δήμαρχε να φωτογραφηθείτε με τα ασανσέρ, που ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΤΕ.

Στο Μαρούσι πληρώνουμε από τα πιο ακριβά ανταποδοτικά δημοτικά τέλη. Αναρωτιέμαι, πώς επιστρέφονται στους πολίτες όταν σε μια γειτονιά και μόνο συμβαίνουν όλα τα παραπάνω;

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ