(δείτε Δημοσίευμα εφημ. Αυγή – Απάντηση Δήμου Αμαρουσίου)

Η καταγγελία του κ. Μαγιάκη για τα ανταποδοτικά τέλη είναι ξεκάθαρη: 51 εκατομμύρια ευρώ εισπράχτηκαν από τους κατοίκους της πόλης  και δεν διατέθηκαν στους τομείς της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, όπως ο Νόμος ορίζει.

Η απάντηση του κ. Πατούλη ότι τάχα η καταγγελία  είναι ανυπόστατη  και επιδιώκεται η συκοφάντησή του λόγω της στάσης που τήρησε για τα αποθεματικά των δήμων δεν πείθει. Όπως δεν αποτελεί επιχείρημα η επίκληση του ποσοστού που έλαβε ο συνδυασμός του στις τελευταίες εκλογές.

Γιατί δεν απαντάει πού πήγαν τα λεφτά; Αν δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις, τότε θα δούμε αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του.
Όσο δεν απαντάει, σημαίνει ότι πίσω από την δήθεν κομματική αντιπαράθεση που προφασίζεται, κρύβεται η αδυναμία του να δώσει απαντήσεις.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τον λόγο έχουν οι ελεγκτικές αρχές και η δικαιοσύνη.

Δεν είμαστε εμείς που θα υπερασπίσουμε το ήθος και τη δημοσιογραφική δεοντολογία  της εφημερίδας «ΑΥΓΗ». Αν δηλαδή η εφημερίδα δημοσιογραφεί για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ισχυρίζεται ο κ. Πατούλης ή για να αποκαλύψει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Μπορεί και μόνη της η εφημερίδα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως το έχει πράξει σε όλη τη διάρκεια της 63χρονης πορείας της.

Ούτε βέβαια χρειάζεται να υπερασπιστούμε και τον ΣΥΡΙΖΑ που εξ όσων γνωρίζουμε, προσδιορίζει ως πολιτικούς του αντιπάλους τα κόμματα της μνημονιακής καταστροφής, τους φασίστες, τους ντόπιους και ξένους νεοφιλελεύθερους υποστηρικτές της λιτότητας, τις κοινωνικές δυνάμεις της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς.

Αν ο κ. Πατούλης αυτοαναγορεύεται σε πολιτικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να εντάσσει τον εαυτό του σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.

 

Μαρούσι, 1 Ιουνίου 2015.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.