ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποκλειστική ευθύνη Πατούλη, η απώλεια της δομής Κ.Δ.Α.Π – Μ.Ε.Α

Χρειάστηκαν δύο ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του κ. Πατούλη για να πληροφορηθούν όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας πως η δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.) δε θα λειτουργήσει φέτος στο Δήμο Αμαρουσίου.

Για τη δεύτερη μάλιστα ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή της κυρίας Λέκκα, προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α.), διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το εάν συντάχθηκε από την ίδια καθώς είναι εμφανές πως δεν ταιριάζει στο ύφος της, ούτε στα λεγόμενά της, πριν από λίγες ημέρες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

Οι συνήθεις αναφορές των συντακτών της τελευταίας ανακοίνωσης, περί κομματικών κινήτρων του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας κ. Πέτρου Κούκουζα και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί έχουν μοναδικό και σαφή σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από τα αναμφισβήτητα γεγονότα :

1. την απώλεια της δομής Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. για το Μαρούσι
2. τη δημιουργία πολλών προβλημάτων στα ίδια τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους
3. την απώλεια της εξασφαλισμένης εργασίας οκτώ (8) νέων ανθρώπων

Και όλα αυτά εξαιτίας της ολιγωρίας και των άστοχων ενεργειών του συστήματος Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης ας αφήσει τα λόγια και τις ασυνάρτητες κατηγορίες περί κομματικών σκοπιμοτήτων και ας ζητήσει επιτέλους ένα, μικρό έστω συγγνώμη, από τις οικογένειες των εικοσιτριών παιδιών και τους οκτώ νέους άνεργους, όπως έχει ήδη κάνει, η πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κυρία Λέκκα, σύμφωνα με δική της δήλωση, στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Αντί για επιθέσεις σε υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, ας δώσει η διοίκηση του Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α. στη δημοσιότητα τα έγγραφα με τα οποία κρίθηκε ακατάλληλο το κτίριο της δομής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έπραξαν σύννομα ή όχι.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Ειδικά τα θέματα των ΑμεΑ δεν προσφέρονται για μικροπολιτική εκμετάλλευση και μεγαλόστομες δηλώσεις, όπως αυτές που έγιναν στις 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ, από τον κ. Πατούλη. Ας κοιτάξει καλύτερα να δει τι θα κάνει στην πράξη.

Μαρούσι 06.12.2016


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.