Εδώ! Για όλους! Οι υποψήφιοι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι παίρνουν τον λόγο – Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος

Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος

Γεννήθηκα στο Αίγιο, είμαι 39 ετών και είμαι έγγαμος με δύο τέκνα. Ζω και εργάζομαι από το 2005 στο Μαρούσι. Είμαι απόφοιτος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ο πρώτος στην Ελλάδα, ο δεύτερος στην αλλοδαπή). Εργάζομαι ανελλιπώς από το 2001 στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Εσχάτως, -τα τελευταία 9 χρόνια-  στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ως Ειδικός Επιστήμονας.

Είμαι πιστοποιημένος αξιολογητής σε κοινοτικά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και διδάσκω στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Έχω διατελέσει φοιτητικός εκπρόσωπος σε Πρυτανική αρχή και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Έχω υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία ως έφεδρος Λοχαγός ειδικότητας Οικονομικού. Είμαι μέλος του Δ.Σ (ταμίας)  του εξωραϊστικού συλλόγου «Στουντίου Α’» στην πόλη μας.

 

Δεν έχω τίποτε να κρύψω, μου αρέσει να είμαι ο απλά ο εαυτός μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι μόνο και μόνο επειδή θα εκλεχθώ. Πιστεύω στους ανθρώπους και τόπος μου είναι εκεί που μένουν τα παιδιά μου. Οφείλω κάτι καλύτερο να τους «παραδοθεί από την γενιά μου». Δεν υπόσχομαι τίποτα… σε παιδιά… απλά θα προσπαθήσω.

 

 Προσωπικά Στοιχεία

Επώνυμο : Τριανταφυλλόπουλος

Όνομα : Βασίλειος

Ημερομηνία γέννησης : 21.03.1975

Ιθαγένεια : Ελληνική

Οικογενειακή κατάσταση : Έγγαμος με δύο (2) τέκνα

Επάρκεια γλωσσών : Ελληνική, Αγγλική

Διεύθυνση Κατοικίας : Αγίου Γερασίμου 21, 151 26, Μαρούσι

Τηλέφωνα : 210 6151127, 6977 425488

E-mail addresses: [email protected], [email protected], [email protected]