Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο, σας περιμένουμε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα και την εκλογική μας τακτική για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι ανασυντίθεται και ανασυγκροτείται με σκοπό να είναι δυναμικά παρούσα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οδηγός της, οι άνθρωποι που επιθυμούν να αναλάβουν δράση για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους σε ένα δήμο που -κατά τα άλλα- διαφημίζεται ως ευρωπαϊκό μητροπολιτικό κέντρο που σέβεται τους κατοίκους του και νοιάζεται για την ευημερία τους.

Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο πήραμε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός σχήματος που θα παρεμβαίνει στα αυτοδιοικητικά της πόλης, αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία και σας καλούμε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα δράσεων για τα πιο σημαντικά και καίρια ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου Αμαρουσίου.

Στόχος μας είναι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να έχουμε επεξεργαστεί από κοινού ένα πρόγραμμα που θα το προτείνουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές στους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες.

Ένα πρόγραμμα που θα βάζει τέλος στις σημερινές πολιτικές υποβάθμισης της ζωής μας και θα αποτελέσει οδηγό για τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανύψωση του πολιτισμού της.

Είμαστε αποφασισμένοι/ες σε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα να μη σιωπήσουμε. Αντίθετα, θέλουμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μια δημοκρατική-συμμετοχική τοπική αυτοδιοίκηση.

Ενεργοί συμπολίτες με όρεξη, ενθουσιασμό και φρέσκιες ιδέες πρέπει να αναδειχθούν στα θεσμικά όργανα του Δήμου. Ακόμα και αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό, αν η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν ενδιαφερθεί, δεν κινητοποιηθεί, δε συμμετέχει ενεργά. Με τη διαδικασία της ανάθεσης τίποτα δεν κατακτιέται.

Καλούμε σε συστράτευση όλες τις ζωντανές ανιδιοτελείς δυνάμεις της πόλης. Όλους και όλες που δε στηρίζουν τις πολιτικές εκείνες που ευθύνονται για τη σημερινή ζοφερή κατάσταση στο Δήμο, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Σας καλούμε στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα και την εκλογική μας τακτική για τις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβρη 2023.

Αδαμόπουλος Δημήτρης – Μέλος ΔΕ του ΠΤ Αττικής Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών
Αναλυτής Γιώργος – Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός
Γεράκη Μαρία – Εκπαιδευτικός
Γιωργής Γιώργος – Λογιστής, Γραμματέας Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ – ΚΗΕ
Διαμαντόπουλος Σπύρος – Γεν. Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων
Ελευθερίου Βελισσάριος – τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου
Καρούσος Νίκος – Πολιτικός μηχανικός
Κιτσάκη Χριστίνα – τ. Επικ. Kαθ. Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, Μέλος Επιτροπής Διαβούλευσης
Μαγιάκης Λευτέρης – τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου
Μανούσακα Αικατερίνη – Χημικός, Αναπλ. Γραμματέας Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ-ΚΗΕ
Μπατσούλη Βιβή – συντ. Ιδιωτική υπάλληλος
Παϊλόπουλος Γιώργος – Ψυχολόγος
Σαλτού Ευαγγελία – συντ. Δικηγόρος
Σκαρπέλος Φοίβος – υποψήφιος Διδάκτωρ
Ψάλτη Αικατερίνη – Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.