Αγγελική Σκιαδοπούλου 2

Γεννήθηκα στην Ελευσίνα και έχω κερκυραϊκή καταγωγή. Ζω στο Μαρούσι από το 1984, είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη και ένα γιο. Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκα για 3 χρόνια στην Ιονική Τράπεζα και από το 1983 ως Διοικητικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα τελευταία χρόνια ως γραμματέας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του συλλόγου «Κασταλία». Ασχολούμαι με τα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια και συμμετείχα ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα του Πανεπιστημίου Αθήνας. Ασχολούμαι με θέματα παιδείας και Πολιτισμού και είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας του Ιδιόμελου.
Στηρίζω τον Συνδυασμό «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη για την ανατροπή της παρούσας διοίκησης του Δήμου που μας προσβάλλει, για μια νέα διοίκηση που θα παράγει ουσιαστικό έργο, με διαφάνεια, ευθύνη, αξιοκρατία και τη συμμετοχή όλων των πολιτών.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.