Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

logo_enotita12042016

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στις εκδηλώσεις που οργάνωσαν παραδοσιακά οι τοπικοί σύλλογοι γειτονιάς, οι αθλητικοί και επαγγελματικοί φορείς της πόλης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκαν ο επικεφαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ευχήθηκαν υγεία και δημιουργία για την καινούργια χρονιά σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και την ευρύτερη περιοχή που υποφέρει από πολέμους και ξεριζώνει ανθρώπους από τις χώρες που γεννήθηκαν.

 Αναφέρθηκαν στα προβλήματα των περιοχών και παρουσίασαν τους στόχους της παράταξης για την καινούργια χρονιά.

Ευχήθηκαν επίσης το 2017  να είναι έτος ενίσχυσης της αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση.

Κάλεσαν τους πολίτες και τους φορείς τους να δυναμώσουν τη συμμετοχή τους  στις υποθέσεις της πόλης και δήλωσαν τη διαθεσιμότητα τους να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων  τους.

Η παράταξη και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαριστούν όλους τους φορείς που τους προσκάλεσαν στις εκδηλώσεις τους και ζητούν την κατανόηση από εκείνους που, για λόγους αντικειμενικούς, δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Μαρούσι 3-2-2017.