Λευτέρης Μαγιάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Λευτέρης Μαγιάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Φίλες και φίλοι,

Δεν εμφανιζόμαστε πρώτη φορά στο Μαρούσι. Έχουμε πίσω μας τουλάχιστον μια δεκάχρονη πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αγαπήσαμε το Μαρούσι, την ιστορία και τις παραδόσεις της πόλης μας, έστω και αν δεν γεννηθήκαμε εδώ. Αγωνιζόμαστε για μια πόλη λειτουργική και βιώσιμη, με  κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, δημοκρατική και πολιτισμένη.

Έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και νοιαζόμαστε για να παραδώσουμε στους νέους μια πόλη καλύτερη από αυτήν που παραλάβαμε.

Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της πόλης και της πατρίδας μας.

Οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποφασίσουν αν θέλουν ο Δήμος να διατηρήσει το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του ή αν θα υποβαθμιστεί, με την εκχώρηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις μεγάλου μέρους των υπηρεσιών που προσφέρει σήμερα.

Δεν είναι απλά ένα οικονομικό θέμα που θα επιβαρύνει τους δημότες και τους εργαζόμενους του Δήμου, είναι κυρίως θέμα Δημοκρατίας και συμμετοχής των τοπικών κοινωνιών στη λήψη των αποφάσεων για τα θέματα που τους αφορούν.

Μεθοδικά, με σχέδιο, γνώση, εμπειρία και εμπνεόμενοι από αξίες όπως η συλλογικότητα, η διαφάνεια και η χρηστή διαχείριση, θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την καθημερινότητα των κατοίκων.

Θέλουμε να εκλεγεί Δήμαρχος που θα αφιερώσει στο Δήμο όλο του το χρόνο και όχι περιστασιακά όταν του το επιτρέπουν οι υπόλοιπες ασχολίες του, για την αυτοπροβολή του και την επιτυχία της πολιτικής του καριέρας.

Οι πολίτες μάς εμπιστεύονται, γνωρίζουν την εντιμότητά μας, την προσήλωσή μας στη Δημοκρατία, την αποφασιστικότητά μας να συγκρουστούμε με τις μνημονιακές πολιτικές που υποβαθμίζουν την αυτοδιοίκηση και να σταθούμε απέναντι στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα όταν αυτά δρουν σε βάρος της πόλης.

Μοιραζόμαστε με τους συνδημότες μας το ίδιο όραμα για το πώς θέλουμε την πόλη μας σήμερα και στο μέλλον.

Τον Μάη κάνουμε την αρχή και ψηφίζουμε για έναν Δήμο που θα είναι περιουσία και στήριγμα των δημοτών!

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.