Επιτυχής η συνάντηση – συζήτηση της Ενότητας ενάντια στη «νομιμοποίηση» του Mall

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 

logo_enotita12042016

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10-12-2016 ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση της παράταξης για τις εξελίξεις σχετικά με τη ΣΜΠΕ για τη «νομιμοποίηση» του Mall.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Λευτέρης Μαγιάκης και η δημοτική σύμβουλος,  Αικατερίνη Ψάλτη, ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις ύστερα από την τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία, επί της ουσίας, η ΣΜΠΕ γίνεται αποδεκτή με παρατηρήσεις.

Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο η ουσιαστική σύμπλευση του κ. Δημάρχου και της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων με τα συμφέροντα της LAMDA, σε βάρος της πόλης.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε

να σταλεί προς τις Υπηρεσίες του Υπουργείου η γνωμάτευση της παράταξης για τη ΣΜΠΕ

  • Να γίνει επαφή με την πολιτική ηγεσία του Υ.Π.ΕΝ προκειμένου να εξηγηθούν οι θέσεις και διεκδικήσεις της παράταξης
  • Να γίνει ενημερωτική καμπάνια προς τους κατοίκους της πόλης και ιδιαίτερα στις όμορες περιοχές που θίγονται από τη λειτουργία του αυθαίρετου εμπορικού κέντρου. με
  • Στόχος η συγκρότηση ενός κινήματος των κατοίκων, που θα διεκδικήσει να πληρώσει η ΛΑΜΔΑ, τώρα και στο διηνεκές, για το περιβαλλοντικό «έγκλημα» που έχει διαπράξει σε βάρος της πόλης

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Ηλίας Γιαννακάκος, Πέτρος Κούκουζας, Δημήτρης Κουτσουβέλης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας και πολλά μέλη και φίλοι της παράταξης.