Στο δημοτικό συμβούλιο της 18-12-2014, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ, Μαίρη Διακολιού, επανήλθε στην ερώτησή της για τη δημοτική συγκοινωνία, αναδεικνύοντας επιπλέον, την αύξηση των δρομολογίων που εξυπηρετούν τα εμπορικά υπερκέντρα Mall και Golden Hall.

Περικοπές στη συγκοινωνία των δημοτών και εύνοια στα Mall και Golden Hall

Σε συνέχεια των όσων ερωτήθηκαν νωρίτερα από την κ. Κρεκούκια, επανέρχομαι στην ερώτησή μου για τη Δημοτική Συγκοινωνία και θα ήθελα τα υπενθυμίσω ότι αυτή απαντήθηκε μόνο αποσπασματικά και ότι τα συγκριτικά στοιχεία των παρελθόντων ετών που ζήτησα δεν δόθηκαν ποτέ.

Οι περικοπές δρομολογίων δε, που είναι γενικές στην πόλη, δε συνάδουν με τη σπουδή του Δήμου να αυξάνει τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Mall  (Υπουργείο Παιδείας)–Golden Hall, τη συχνότητα των οποίων τα εμπορικά αυτά υπερκέντρα διαφημίζουν για να έλκουν καταναλωτές, οι οποίοι, συνακόλουθα, δεν προτιμούν την αγορά του Αμαρουσίου προς βλάβη των Μαρουσιωτών εμπόρων.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν την υπηρεσία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, χωρίς να ταλαιπωρούνται υφιστάμενοι περικοπή των δρομολογίων της, τη στιγμή που ιδιωτικές εταιρείες απολαμβάνουν την πλήρη εύνοια του Δήμου για την ενίσχυσή τους.

Παρακαλώ να μου δοθούν οι απαντήσεις που παρελήφθησαν από την αρχική ερώτησή μου και να πάρει θέση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.