Στο δημοτικό Συμβούλιο της 17-3-2015, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» Μαίρη Διακολιού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αμεροληψία και η αντικειμενικότητα στη λειτουργία του Δήμου είναι αρχές που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα και απαράβατα. Ο συνδυασμός μας έχει πολλές φορές επισημάνει την προκλητική παράλειψη των θέσεών μας αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων της μειοψηφίας στην ιστοσελίδα του Δήμου και στα Δελτία του Γραφείου Τύπου του Δήμου.

Δυστυχώς όμως, η προκλητικότητα δεν περιορίζεται εκεί, αλλά επεκτείνεται. Την ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος και τα ΚΑΠΗ διοργάνωσαν εκδηλώσεις που καλύφθηκαν από τα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τις οποίες όμως όλα τα μέλη του συνδυασμού μας είχαν άγνοια, καθώς δεν προσκλήθηκαν.

Προφανώς, ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα θεωρούν τις παγκόσμιες επετειακές ημέρες ως ευκαιρίες προβολής των επικεφαλής τους και της διοίκησης γενικότερα και όχι ως ευκαιρίες μνήμης, τιμής και εορτασμού. Όμως, ο Δήμος δεν είναι λάφυρο καμιάς Διοίκησης».


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.