Νίκος Κατσούλας

Νίκος Κατσούλας

Γεννήθηκε το 1952 στον Πύργο Μεσσηνίας. Μεγάλωσε στην Αθήνα και από το 1977 μένει στο Μαρούσι στις εργατικές πολυκατοικίες.

Από το 1979 δραστηριοποιείται στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορους φορείς, σωματεία και συλλόγους.

Είναι Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου των εργατικών πολυκατοικιών, όπου είναι από τα πιο ενεργά μέλη του τα τελευταία 35 χρόνια.

“Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης της δημοτικής παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη.
Για μια Δημοτική Αρχή που χαρακτηριστικό της γνώρισμα θα είναι η ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς αντιμετώπιση των δημοτών, ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου και στηρίζοντας κάθε δομή αλληλεγγύης των πολιτών.
Για μια διοίκηση του Δήμου με διαφάνεια, όπου με την δημιουργία κατάλληλων θεσμών θα ακυρώνεται η διαπλοκή και η διαφθορά.
Για μια διοίκηση που θα διασφαλίζει την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα του πολίτη, στοχεύοντας στην στήριξη της νεολαίας, της γυναίκας, της τρίτης ηλικίας.
Για μια διοίκηση στην οποία οι πολίτες θα συμμετέχουν στις αποφάσεις και οι γειτονιές θα έχουν λόγο στον Δήμο.”


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.