“ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”

SONY DSC

Ο Λευτέρης Μαγιάκης έκανε την εξής δήλωση στην κοινή συνέντευξη των 14 υποψηφίων Δημάρχων της Β. Αθήνας που υποστηρίζονται από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις Δημοτικές εκλογές: 

«Συμμετέχουμε σήμερα στην κοινή συνέντευξη τύπου των 14 Υποψήφιων Δημάρχων της Βόρειας Αθήνας για να στείλουμε ένα μήνυμα αγώνα, ελπίδας και νίκης για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Μια δυνατή φωνή που απευθύνουμε στους κατοίκους των Δήμων μας και τους καλούμε να διώξουν με την ψήφο τους τους Δημάρχους της επικοινωνιακής φούσκας, της υποκρισίας, και του συμβιβασμού με τις μνημονιακές πολιτικές που στραγγάλισαν την αυτοδιοίκηση και βύθισαν στην απόγνωση εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Να αναδείξουν δυνάμεις που θα κάνουν τους Δήμους στήριγμα του λαού και θα του δώσουν ουσιαστικό ρόλο στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων με συμμετοχή, διαφάνεια και αλληλεγγύη.

Μας λένε πως οι Δήμοι πρέπει να περιορίζονται στα διαχειριστικά τους καθήκοντα. Τους απαντάμε ότι και πολιτικό αγώνα θα κάνουμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και θα διαχειριστούμε πολύ καλύτερα από αυτούς τις τοπικές υποθέσεις. Χωρίς διαπλοκή, διαφθορά και ρεμούλα που απαξίωσαν το θεσμό της Τοπικής αυτοδιοίκησης στη συνείδηση του λαού.»

Διαβάστε περισσότερα για την κοινή συνέντευξη στο link της Αυγής που ακολουθεί:

http://www.avgi.gr/article/2126392/-autodioikitiki-xarta-2014-apo-tous-14-upopsifious-tou-suriza-ston-boreio-tomea-attikis

Δείτε επίσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί βίντεο από τη ZΩ TV με τις τοποθετήσεις των υποψήφιων Δημάρχων:

https://www.youtube.com/watch?v=-ekI43AxMoY