ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

logo_enotita12042016

Με αφορμή την απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου σε ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, σχετικά με επίσκεψη αντιπροσωπείας της στον υπουργό ΥΠΕΝ κ. Γ. Σταθάκη για το θέμα του Mall, δηλώνουμε τα παρακάτω:

Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τις απαντήσεις του Γραφείου Τύπου του Δήμου στις ανακοινώσεις μας. Θεωρούμε ότι οι πολίτες έχουν αρκετή νοημοσύνη για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Όμως αυτή τη φορά θα το κάνουμε.

Όχι για να απαντήσουμε επί της ουσίας για την «νομιμοποίηση» του Mall. Οι θέσεις μας είναι γνωστές, διαφανείς και ξεκάθαρες από την πρώτη στιγμή και όποιος δεν στερείται την κοινή λογική τις έχει καταλάβει.

Αυτές ακριβώς παρουσιάσαμε και στον κ. Υπουργό, όπως είχαμε δηλώσει και δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα κάναμε.

Και θεωρούμε ότι η συνάντηση αυτή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, απέδειξε το ενδιαφέρον του Υπουργού για την υπόθεση, αλλά και την έμπρακτη αναγνώριση του ρόλου και της σοβαρότητας της παράταξης μας.

Οι καλοπληρωμένοι από τους δημότες δημοσιογραφίσκοι του Γραφείου Τύπου και ο προϊστάμενος τους κ. Πατούλης βρήκαν την ευκαιρία να λειτουργήσουν, για μια ακόμα φορά, σαν κομματικά φερέφωνα.

Η χυδαιολογία που εξέπεμψαν με την ανακοίνωση τους ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι κομματικές τους προτιμήσεις. Είναι εξ άλλου γνωστές και δικαιούνται να τις έχουν.

Εκείνο όμως που μας αφορά και το καταγγέλλουμε είναι ότι προσπαθούν να μεταφέρουν τις πολιτικές αντιπαραθέσεις των κομμάτων μέσα στα θεσμικά όργανα του Δήμου, μετατρέποντας τα, με τα λεφτά των δημοτών, από δημοκρατικούς, αυτόνομους, αυτοδιοικητικούς θεσμούς σε κομματικά παραμάγαζα.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.