ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Για τους πλημμυρισμένους δρόμους της Νέας Φιλοθέης

Στην περιοχή της Νέας Φιλοθέης Αμαρουσίου βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι», Πέτρος Κούκουζας, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου για να επισκεφτεί κατοίκους των οποίων τα σπίτια είχαν πλημμυρίσει από τη νεροποντή της προηγούμενης ημέρας. Η διαπίστωσή του ήταν πως τα φρεάτια της γύρω περιοχής, στις οδούς Φλέμιγκ και Χασιώτη, ήταν βουλωμένα.

Αμέσως ο Π. Κούκουζας επισκέφτηκε την Τεχνική Υπηρεσία και συζήτησε με τον διευθυντή και την αρμόδια υπάλληλο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρμόδιας υπηρεσίας, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη εργολαβία για τον καθαρισμό των φρεατίων. Είναι προφανής η καθυστέρηση στην υλοποίηση της εργολαβίας: “μας πρόλαβαν οι βροχές” δικαιολογήθηκαν, για να λάβουν την απάντηση: “το φθινόπωρο στην ώρα του ήρθε”.

Με προσωπική παρέμβαση και επιμονή του Π. Κούκουζα δόθηκε προτεραιότητα στον καθαρισμό των φρεατίων της οδού Φλέμιγκ. Η μη έγκαιρη συλλογή των σκουπιδιών από τους κάδους απορριμμάτων επιτείνει το πρόβλημα καθώς με την καταιγίδα τα σκουπίδια φράσουν τα φρεάτια. Σημαντικότερα προβλήματα έχουν διαπιστωθεί στην Λ. Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και στο γεφυράκι στην οδό Πεντέλης.

Με την υπενθύμιση πως η παράταξή μας θα βρίσκεται όπου την καλούν και την έχουν ανάγκη οι μαρουσιώτες, παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την άθλια κατάσταση των φρεατίων της περιοχής.

Μαρούσι, 17 Σεπ. 2014

Freatia2
Freatia1
Amarousiou-Xalandriou5
Amarousiou-Xalandriou4
Amarousiou-Xalandriou3
Amarousiou-Xalandriou1