ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

logo_enotita12042016

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή ΥΠΕΝ κ. Σωκράτη Φάμελλο

Σε συνέχεια των επαφών της με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες η παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ” συναντήθηκε στις 7-2-2016 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της κ. Λευτέρη Μαγιάκη, τους δημοτικούς συμβούλους, κα Κατερίνα Ψάλτη και κ. Πέτρο Κούκουζα και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, κα Σμαρώ Κιούση και κ. Γιάννη Αναστασόπουλο, ενημέρωσε εκτενέστατα τον κύριο υπουργό σχετικά με τις θέσεις της για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.), που έχει κατατεθεί από τη LAMDA και αφορά το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, το “THE MALL ATHENS” και ζήτησε να μην γίνει αποδεκτή ως έχει.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της παράταξης είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στον καθ’ ύλην αρμόδιο πολιτικό υπουργό, τα επιχειρήματά τους για την ανάγκη η Σ.Μ.Π.Ε. που θα εγκριθεί, να περιέχει τέτοια αντισταθμιστικά οφέλη για το Μαρούσι, ώστε να εξασφαλίσει την ουσιαστική αλλαγή των περιβαλλοντικών και κυκλοφοριακών παραμέτρων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών των όμορων περιοχών και της πόλης συνολικότερα.

Τέλος η αντιπροσωπία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» ζήτησε από τον κ. Υπουργό οι τελικές αποφάσεις να δικαιώσουν τους πολύχρονους αγώνες των πολιτών κατά της συγκεκριμένης αυθαιρεσίας και να στείλουν το μήνυμα πως οι αξίες του σεβασμού του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής των πολιτών είναι υπεράνω των όποιων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ο κ. Φάμελλος ευχαρίστησε τα μέλη της δημοτικής παράταξης για την επίσκεψή τους και την κατάθεση των πολύ ουσιαστικών προτάσεων, τις οποίες όπως τόνισε θα τις λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του καθώς αναμένει τις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.