Τcorporate-corruptionην εβδομάδα που πέρασε ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Αμαρουσίου του κ. Κ. Βλάχου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι, η πόλη μας». Μια υποψηφιότητα που έρχεται από «τα παλιά», με την έννοια ότι κουβαλάει αντιλήψεις «ψευτοεκσυγχρονισμού» και δήθεν ουδετερότητας.

Σε μια συνέντευξη άχρωμη και άγευστη ο κ. Βλάχος επέμεινε στο ότι ο Συνδυασμός του δεν είναι «προέκταση μιας κομματικής ή κυβερνητική εξουσίας». Ο κ. Βλάχος δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς: μόνο έτσι θα δικαιολογούσε την συμπερίληψη ανθρώπων που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσαν υπό κομματικό πρόσημο, το οποίο σήμερα γίνεται εμπόδιο για τη συνέχιση της παρουσίας τους στις δημοτικές υποθέσεις. Μόνο έτσι, επίσης, μπορούσε να συμπεριλάβει στον Συνδυασμό του όσους στο παρελθόν δεν είπαν όχι σε μεγάλα συμφέροντα, υπηρετώντας από κυρίαρχες θέσεις τις διοικήσεις που διέλυσαν τον Δήμο μας.

Αυτούς που αποκλείστηκαν από τον Συνδυασμό «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι», επειδή πρώτοι εκείνοι απέκλεισαν τους δημότες από τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη συμμετοχή στα κοινά. Εκείνους που χρόνια πάσχουν από τον «μικρομεγαλισμό» στον οποίο ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε όταν ερωτήθηκε για τον Συνδυασμό μας. Μικρομεγαλισμό που εκφράστηκε με μικρές αναστολές και ανύπαρκτο έργο, μεγάλες υποχωρήσεις και τεράστιες ευθύνες όταν ο Δήμος υπέφερε από την κακοδιοίκηση και την αδιαφάνεια.

Ο κ. Βλάχος μοιάζει να μην έχει αντιληφθεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Η εποχή έχει ξεπεράσει τις παλιές καλές συνταγές στις οποίες κατέφευγαν όσοι έβρισκαν διέξοδο στη μικροπολιτική και τη φλυαρία. Μνημόνια, Καλλικράτης και ανθρωπιστική κρίση πιέζουν και διαλύουν την κοινωνία μας. Όποιος δεν μιλάει γι’ αυτά, σαν να μην υπάρχουν και πολιτική άποψη εκφράζει και συγκεκριμένες κομματικές – κυβερνητικές θέσεις εκπροσωπεί.

Μόνο με δημιουργική ΕΝΟΤΗΤΑ θα τα ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ώστε να πιάσει τόπο το ΕΡΓΟ έντιμων και καθαρών ανθρώπων για το Μαρούσι.

 

Κατηγορίες: Τελευταία Νέα

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.